Tiwaz

Výklad z run online zdarma: Na základě synchronicity jste si přitáhli magickou runu Tiwaz. Je o dosáhnutí cíle, i když cesta může být těžká. Vědomě pracujete na svém úspěchu. Mužete mít velký strach ze změn. Výsledek však stojí za to. Pomáhá dosáhnout cíle, který má pro vás velkou hodnotu. Učíte se novým věcem.

Ve věštbě pro tento den znamená, že uspějete navzdory všem nástrahám. Máte svoji sílu, své odhodlání a cíl. Nemusíte být přímo soutěživí, jenom si hrajte, mějte na paměti cíl a úspěch vás nemine.

Ve sféře lásky runa Tiwaz slibuje radost na které budete mít chuť zapracovat. Budete mít potřebu splnit očekávání a hlavně potřeby partnera. Runa Tiwaz v parnerství věští harmonii vlastním přičiněním.

Ptáte-li se na čas realizace svého plánu, jde o dobu šesti měsíců.

 

Runa je přiřazena božstvům: Týr; Saxnot

Živel: Oheň

Planeta: Slunce

Zvěrokruh: lev

Tarotová karta: Spravedlnost

Zvíře: Lev

Strom: dub cesmínový

Symbol: meč

Minerál: jantar, topaz

Květina: slunečnice

Kov: zlato

Místa: sluneční pláně a louky, centra měst, tržnice

Lunární fáze: úplněk

 

Talisman z této runy stačí nakreslit červenou barvou na kus přírodního materiálu nebo lístek a pomůže ve spravedlivém jednání, v soutěžích a jednání s úřady.

Amulet chrání vaši auru, synchronizuje čakry, dodává sílu, pocit vnitřní svobody a sebedůvěru. Chrání před hádkami a pomáhá, když je nelehké rozhodování, nebo jsou problémy s klidným postojem, když na vás někdo útočí.

 

Pro Dobrou kartářku Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.