Naudiz

Výklad run online zdarma: Runa Naudiz si našla cestu k vašemu zraku. Co vám chce říct? Nyní je doba, kdy se musíte přizpůsobit, neremcat a vydržet. Pokud se necítíte fyzicky dobře, raději navštivte lékaře. Runa vám chce pomoci, i když vám neříká líbivá slova.  Jsou upřímná. I strach je někdy užitečný. Zaměřte se na to, co k přežití opravdu potřebujete a vše ostatní počká. Toto je prostě váš osud a karma. Odměnou vám bude moudrost pramenící z vlastního poznání, že někdy se s věcmi prostě hnout nedá. Nejkrásnější diamanty vznikají pod největším tlakem. Přijměte tuto výzvu, přestaňte žehrat na osud a vytěžíte něco, co vám bude přinášet uspokojení dlouhodobě.

Jako karta pro tento den je o tom, že se máte zastavit, nevymýšlet hlouposti, zatnout zuby a vydržet. Věci stejně nepůjdou tak, jak byste chtěli vy. Šetřte síly.

V práci se musíte vyhnout změnám a přečkat období obav. Změny nejsou nyní možné.

V lásce je to o tom, že víte, že by to mohlo být lepší a ono není. Pachtíte se za iluzí něčeho, co neexistuje. Je to jako kdybyste chtěli podojit kozla, není vybaven a proto vám mléko nedá a vy čekáte na zázrak. Chce to změnu v postojích, nebo pevné nervy a sebemrskačské sklony. Raději využijte tento osud pro sebe. Tohle nepřebijete, tudíž nemá smysl bojovat, ale popřemýšlet, jak z tuto situaci využít pro svůj prospěch. Jenom tak se můžete osvobodit.

V léčitelství svádí runa Naudiz pozornost na ruce a paže.

Jako talisman vám runa Naudiz fantasticky pomůže od všech závislostí (na přejídání, partnerovi, alkoholu atd.). Namalujte si její symbol na kůži, kámen, dřívko… a noste s sebou.

Nebo dejte proutěné koště doma za dveře a v období ubývajícího měsíce jím z domu pomyslně vymetejte to, co tam nechcete. Tentokráte můžete vymetat temné síly tímto koštětem, které ztělesňuje runu Naudiz, až k prahu a dejte si záležet. Pokud je váš dům vyveden do patra, začněte nahoře. Říkejte si u toho NU, NA, NI, NE, NO! Tam, kde jste v domě nejraději, zvedněte koště nad hlavu, metličkami vzhůru a třikrát otočte proti směru hodinových ručiček. Představte si, jak vás vše nepříjemné opouští a vytváří prostor pro radost. Koště nakonec vytřepejte z okna, coby deku plnou zlých drobků a pak okno zavřete, ať se zlo nemůže vrátit zpět. Doma zapalte malou svíčku a poděkujte tak vyšším silám za pomoc. Touto úlitbou zajistíte, že se zlo nevrátí.

 

Runu nelze použít odvráceně.

Božstva: Nornir, Nott, Etinové, temní elfové, gnómové, někdy i Skulda, třetí sudička, jež odstřihává nit lidského osudu v okamžiku, kdy vchází smrt.

Znamení zvěrokruhu: Kozoroh

Tarotová karta: Ďábel

Totem: Temný drak

Strom: buk, olše

Rostlina: rdesno

Barva: černá

Kámen: obsidián

Pro DobrouKartářku.cz Helen Stanku

 

 

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.