Ansuz

Výklad run online zdarma: Nyní máte slovo. Na základě synchronicity jste si přitáhli magickou runu Ansuz. Vězte tedy, že ať už jsou okolnosti jaké jsou, a vy jste v zajetí rozmanitých věcí, běhů i svých postojů, řešení spočívá v mluvení  a síle vašeho ducha. Myšlením, komunikací, duševní změnou. Mříže lze také ztěží vypáčit hrubou silou, ale argumenty obhajoby.

Stará píseň vypráví o spoutaném, který se dokáže jako umělec zbavit pout a zázračně osvobodit…

Jakékoliv jednání by se mělo obrátit ve váš prospěch. Přichází k vám informace.

Runa Ansuz umí dodat odvahu k mluvení anese zvládnutí problémů pomocí obratnosti slov vašeho jazyka. Je runou znalostí, inspirace.

Buďte však opatrní mluvit chvatně a bez rozmyslu. Slova mají magickou moc a co jednou vypustíte z úst již nelze vzít zpět. Slovem můžete ranit i utěšit. Poslouchejte moudré lidi. Pár jich na vaší cestě potkáte. Můžete se od nich učit, ale svá rozhodnutí konejte výhradně sami.

Ansuz je také o  objevování pravdy a životní moudrosti. Přináší hlad pro poznání a znalosti.

Ansuz se pojí s živlem Vzduchu.  Ze stromů je mu přiřazen smrk. Ve znamení zvěrokruhu  přináleží Blížencům.  V tarotu ke kartě Mág.

Runa může sloužit jako talisman – snižuje strach při projevech k druhým lidem, usnadňuje rozhodování, zvyšuje intuici a otevírá třetí oko.

Jako amulet  Ansuz snižuje stres a osvobozuje lidi od strachu z toho, že by jejich  volby nemusely být šťastné a tím napomáhá rozhodnosti.

Ve věštbě znamená: zkoušky, komunikaci, jednání s dobrým koncem, návštěvu příbuzných.

Obráceně: nedostatečné vzdělání, pokrytectví.

Pro Dobrou kartářku Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.