Eihwaz

Na základě synchronicity jste si přitáhli tuto z nejvíce magických run. Ptáte-li se na dnešní den – vstaňte tak, jako bájný pták Fénix z popela. Běžte za svým novým cílem. Nemáte jinou volbu, než zvítězit. Můžete se porvat s vlastními temnými démony, ale to vás jenom posílí. Také můžete potkat něoho, koho už jste dlouho neviděli.

Eihwaz je o ukončení nějaké etapy a startu nové. Někdy věští smrt a jindy je to pouze v metafyzické rovině. Věští i nečekané změny. Může vás zbavit něčeho, co již vám přestalo sloužit nastolením nových okolností. Člověk musí být vytrvalý a posilovat se v houževnatosti. Pak vychází z celého procesu ještě více silný. Runa Eihwaz vás zároveň chrání před dopadem těch největších ran.

V tarotu koresponduje Eihwaz s kartou Smrt, ve zvěrokruhu jí přináleží znamení Štírů. Ze stromů je zasvěcena věčně zelenému Tisu, dle tradic brány podsvětí. Z bohů jí vládnou Uller, Frigg a dísy. Pavouk, jako tkalec lidských osudů, je dalším symbolem spojovaným s runou Eihwaz.

Talisman z runy Eihwaz pomáhá v dosažení cílů. Dodává sílu. Vykreslený červeně chrání lásku a propůjčuje vztahu nesmrtelnost.

Amulet z runy Eihwaz chrání před nástrahami a pomáhá nalézt ztracené věci.

Pro Dobrou Kartářku Helen Stanku

 

Komentáře jsou vypnuty.