Věštění ze svící

Věštba ze svící je nasnadě. Ohnivý živel lidi vždy fascinoval a v plamenech svící jako by poskakovali malí salamandři v čele s Džinem, jejich králem. Něco snad chtějí říct? Tato komunikace může být vcelku jasná. Oheň symbolizuje vášeň a proto se svíce perfektně hodí k milostným věštbám. Chcete-li odpovědi i v jiných životních oblastech, můžete  použít svíce v odpovídající barvě. Pomůže dobře formulovaná otázka a správné vnitřní nastavení.

Jaké barvy by měly svíce mít?

Ve věštbě je důležitý nejenom plamen, ale celá svíce. S jasnou otázkou v oku, vědouc na co se chcete zeptat,  vyberte odpovídající barvou.
Láska – svíce červená
Zdraví –  svíce zelená
Peníze –  svíce zelená, nebo zlatá
Duchovní věci – svíce fialová
Práce a kariéra –  granátově modrá barva
 Škola, učení –  žlutá svíce
                     Přátelské vztahy, rodinné vazby –  svíce růžová
Bílé svíce jsou univerzální hodí se ke každému druhů otázek
Jak věštit?

Najděte si klidně místo a v myšlenkách připravte otázku. Měla by být jednoduše formulovaná, týkající se jedné záležitosti.  Pak zapalte svíci a zavřete na chvíli oči.

Příklady otázek:
  Láska –  miluje mě, líbím se mu?
Budeme spolu?
Touží po mně?
Zamiluji se na dovolené?
Finance:
Dostanu přidáno?
Získám peníze na něco?
Zlepším svoji finanční situaci v tomto místě?
Učení:

Zvládnu tuto zkoušku?

Mám jít do školy?

Bude tato škola pro mě dobrá?

Pak otevřete oči a podívejte  se do plamene.

Odečítání věštby s plamenem
Plamen klidný –  odpověď zní ano,  to, na co se ptáte se má splnit, i když svým tempem.
Vysoký plamen – Odpověď zní ano,  to, na co se ptáte, by se mělo splnit velmi rychle.
Tančící plamen –  Připravte se na změny situace, na kterou se ptáte. Plamen,  který se na konci rozdvojuje jsou nejenom  výmluvy,  ale i vměšování  jiných lidí do záležitosti na kterou se ptáte.
Malý plamen,  slabý plamen ukazuje velmi komplikovanou situaci a bude potřeba vynaložit značně velké úsilí,  aby se dosáhlo cíle.
Plamen, ze kterého jde černý dým, varuje,  že situace nebo nějaká osoba může být nebezpečná a je potřeba zachovat velmi citlivý postup,  nebo i distanc.
Jestli plamen zhasl,  nemá se znova svíce zapalovat.  Znamená to, že není dobrý čas na věštění a nemáte ještě znát odpovědi na tuto otázku. Posečkejte alespoň o jeden den.
Jak pálit svíci?
Svíce se mají vždycky vybírat nové, nepoškozené a kvalitní.  Měli byste znát dopředu jejich vlastnosti a to,  jak umí hořet.  Jsou svíce z nekvalitního vosku,  které vždycky velmi rychle vytečou a nebo se hasí.  Takovéto svíce nejsou vhodné do věštění ani k rituálům.
Když používáte prověřené svíce a i tak se vosk příliš roztéká, vždycky to znamená nepříjemnosti.  Špatné zamení je, pokud se vám svíce převrátí. Pak  je potřeba věštění odložit.   Pálení svící –  speciálně těch,  které jsou pro vaši věštbu určeny, bude vždy pomáhat záležitosti, na kterou se ptáte. Oheň bude čistit energie v dané záležitosti, proto dovolte své svíci vždy zcela dohořet.  Nezapomínejte na to, že oheň je nebezpečný a nepředvídatelný živel.  Je lepší nenechávat svíce bez dozoru.
Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.