Svět duchovna a esoteriky – kdo nepoznal nepochopí

IMG_0253 sepiaEsoterikou a duchovní konzultací se profesně zabývám přes 15 let. Během těchto let jsem získala mnoho zkušeností s klienty, osobně i na různých esoterických akcích, kteří potřebovali poradit  a nasměrovat  – ať už v oblasti partnerských vztahů, pracovních nabídek, zdravotních problémů apod.

O tarotových kartách
Karty Tarotu nám mohou pomoci naši cestu životem lépe pochopit, nasměrovat a lépe pochopit sami sebe. Mohou být varováním před nebezpečím nebo potvrdit správnost našeho rozhodnutí.
Výklad karet nemusíte vždy zvolit jen, když se nacházíte v problémových situacích. Naopak. Může být pro vás otevřením pro nasměrování na cestě životem. Co mám nebo nemám na sobě změnit? Jak se mám v určité situaci zachovat? Kdo nezkusil, neměl by soudit.

Můžete zvolit osobní sezení, výklad on-line, písemný (po mailu).

Proč na tarotové kurzy?
Léta praxe a zkušeností s Tarotem předávám svým zájemcům v tarotových kurzech. Nejen, že se seznámíte s novými a zajímavými lidmi, získáte řadu krásných zážitků, ale můžete se naučit sami karty vykládat pro svoji potřebu a porozumět duchovním souvislostem, které ovlivňují váš život…

Tajemství paní Astrologie
S paní Astrologií se snažím kamarádit už řadu let. Nabízím klientům možnost nahlédnout do budoucnosti a poznat své silné i slabé stránky, uvědomit si své možnosti, šance a schopnosti.
Dlouholeté zkušenosti se zpracováním nativních (osobních) horoskopů mám především s dětmi, neboť správně sestavený horoskop odhalí nadání a talent dítěte, což pro rodiče může být velmi přínosné.

Symbolon – bonbónek nakonec
Karetní soubor, který je výborným nástrojem pro poznání sebe sama. Znázorňuje naše vnitřní osobnosti (naše vzorce „automaty“ v nás). Pomáhá rozpoznat a pochopit a především přijmout část naší vnitřní osobnosti, kterou neznáme.
Každý klient při osobním sezení –  v případě zájmu si může Symbolon vyzkoušet.
Ale je dobré ho užívat opravdu jen po kapkách.

 

autor: https://www.dobrakartarka.cz/katalog-kartarek-cr/1037/jaroslava-jary/

 

Komentáře jsou vypnuty.