SRT, Shamballa1024, výklad karet

Představím vám metody, kterými se zabývám. Ráda vám odpovím na dotazy, které jistě máte.

SRT metoda (Spiritual Response Therapy):

S pomocí kyvadla, tabulek a napojením se na Vyšší Já, prozkoumám veškeré vaše zkušenosti z minulých i přítomných životů, které má vaše duše uložené v tzv. Akašických záznamech, identifikuji negativní programy, bloky a vyčistím je. Já osobně s touto metodou mám velice dobré zkušenosti. Pochopila jsem, kdo opravdu jsem a našla sama sebe. SRT metoda je velice šetrná a přesto může mnohé ve vašem životě ovlivnit. Základem této metody je 13 programů, které nás nejvíce ovlivňují v našem životě. Jedná se hlavně o minulé životy, ale setkala jsem se i s případy, kdy jsem v těchto základních programech našla bloky z tohoto života. Touto metodou vám mohu vyčistit a odstranit  bloky, nezpracované emoce a negativní energie. Mohu vám otevřít nové příležitosti a pomoci tak s řešením vašich každodenních problémů. Tyto příležitosti jsou všude kolem vás, ale vy je nevidíte. Brání vám v tom právě zmiňované bloky a disharmonické energie. Opět jen záleží na vás, zda nové příležitosti uvidíte či se jim budete nadále vyhýbat.

Shamballa1024:

Shamballa1024 je nejsilnější energie na planetě Zemi. Číslo 1024 se stahuje k místu vzniku symbolů. Tyto symboly pocházejí z nejvyšší dimenze Univerza (10. úroveň existence ve 24 dimenzi). Shamballa je složená z různých typů energií:

  • Životní univerzální energie (reiki)
  • Mahatma energie (Já jsem přítomnost)
  • Energie nanebevzatých mistrů

Tuto energii prezentuje nanebevzatý mistr Saint Germain s jeho očistným Fialovým plamenem a průvodce Joelle. Chanenelovala ho June Stephansen. Přišli nám jí prezentovat v roce 2003. Pomocí Shambally1024 vám mohu předávat energii do těla a harmonizovat Vás tak. Srovnat Vám auru a najít místa, která je třeba odblokovat a vyčistit. K tomu být zasvěceni do Shambally1024 nemusíte. Do Shambally1024 je potřeba se nechat zasvětit. Zasvěcení probíhá telepaticky, kdy vám pomocí duchovních bytostí, kteří žijí v městečku Shamballa vložím 1024 symbolů do aury. Samotné zasvěcení probíhá telepaticky a postupně. Nejprve vás zasvětím do 1. a 2. stupně Shambally1024. Pak doporučuji si nechat prostor pro zpracování všech emocí, které vyplavou na povrch. Budete procházet očišťujícím procesem. Uvádím minimální pauzu mezi dalším zasvěcením 6 týdnů, ale je to především na vás. Vy sami poznáte, kdy už jste připravení udělat další krok.

Výklad karet:

Výklad karet je pradávná metoda, díky které můžeme mnohé ovlivnit.
Vykládám z karet Lenormand, které jsou opravdu velice mystické a jejich ilustrace je mi nejbližší.

Marie – Anne Lenormand se narodila roku 1772 ve francouzském Alenconu. Její přesné věštby jí dopomohly dobýt slávu a společenské uznání. Říkalo se jí také „Pařížská Sibylla“. Vykládala samotnému Napoleonovi a jeho choti Josefíně. Zemřela roku 1843 v Paříži.

 

autor: https://www.dobrakartarka.cz/katalog-kartarek-cr/807/katerina-postova-2/

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.