Sny, které varují IV

Sny, na které se vyplatí dát si pozor

Skrze některé sny promlouvá varovným tónem hlas našeho podvědomí. Více než čtvrt století většina lidí během svého života prosní. Spánek a snění je nezbytné pro náš organizmus. Pomáhá uspořádat spoustu nabytých informací během dne. Uklidňuje , čistí, regeneruje. Sny promítají naše zážitky, a pocity s nimi spojené, nabyté během dne. Na které sny si dát pozor?

 

Sen o nehodě

Sen o ztrátě kontroly nad řízením našeho auta a nadcházející nehodě, ve které se zraníme nebo zahyneme je opět odraz strachů zakódovaných v našem podvědomí. Obvykle fungujeme automaticky. Označíme si cíle a pak je realizujeme. Snažíme si udržet kontrolu nad vším a okamžitě reagovat na měnící se okolnosti. Hodně lidí věří v sebe a beze strachu hledí do budoucnosti. Vědí, že si dokážou poradit navzdory nepříznivým okolnostem. Ale jsou i takoví lidé, kteří mají až panický strach z překvapení. Snaží se předvídat všechno, mít nad vším kontrolu a mají vždy záložní plány. Mít všechno plod kontrolou je pro ně to nejdůležitější. Noční můry o automobilové nehodě jsou varovnými signály našeho podvědomí, které nás informuje o nebezpečích a ohroženích která by mohla vzniknout z něčeho neplánovaného. Sny o haváriích na cestách ukazují cestu. říkají, čemu bychom měli věnovat pozornost, abychom se vyhnuli nepříjemným překvapením a s tím svázanými stresy. Myslíte si, že všechno jde tak, jak má? Možná jste něco přehlédli. Podvědomí vás na to upozorňuje. Možná byste se mohli zkusit nechat chvíli nést na vlně spontánního vývoje. Za zkoušku to občas rozhodně stojí.

 

Být ve snu zraněn.

Sen o zranění může mít mnoho podob. Mohou to být rány úderem, řezné rány, zlomeniny a tak dále. Je úplně jedno, jak ve snu bude poškozené naše tělo Tato noční můra ukazuje , že nám chce podvědomí říct o našem slabém místě, o naši Achillově patě. A ta tady jistě někde je. Která část podléhá zranění obvykle ukazuje na to, kde máme problém. Nohy ukazují na nepříliš jisté základy, na nichž budujeme náš život i své plány. Ruce ukazují, že jsme si možná nepřipravili dostatek nástrojů k realizaci svých plánů. Záda poukazují na nedostatek podpory ze strany blízkých. Hlava znamená, že nemáme věci promyšlené do konce. Břicho ukazuje vnitřní odpor, protože děláme něco sami proti sobě. Srdce ukazuje, že šidíme sami sebe. Chybí nám správná motivace?

Je úplně jedno jak vypadá naše noční můra. Je dobré poslechnout svoji intuici, přihlédnout a ověřit si své plány i způsoby, jakými je chceme realizovat. Jít s davem se může zdát bezpečnější, je to však také únavné a prostřední. Možná existuje vhodnější cesta k vašim cílům? To vám říká vaše moudré podvědomí prostřednictvím vašich snů. Stačí je jen rozpoznat a zařídit se podle nich.

Štěstí při použití snů na cestě za vašimi cíli vám s láskou přeje Helen Stanku.

 

 

 

Komentáře jsou vypnuty.