Co říkají opakující se čísla?

Také se vám stává, že často někde vídáte ta samá čísla, jako by náhodou. Slyšíte v rádiu číslo třicet tři. SPZ auta před vámi má pro změnu třicet tři a na svém domě máte č.p. třicet tři. V cukrárně paní před vámi zabalí dort a na něm je šlehačkou zdobená třiatřicítka. Také vy se cítíte na Kristovy roky a co víc i pořadový lístek na poště vám říká třicet tři. Co vám to říká ? Samozřejmě může jít o náhodu. Ale pokud se ve vašem životě opakuje nějaké číslo, či součet těchto čísel, může to mít skryté poselství. Rozkládáme si  33 na 3 a 3 ,  nebo 19 na 1 a 9.

 

Jedničky říkají, abyste skoncovali se starými vzorci. Vaše cesta nyní potřebuje váš vlastní individuální přístup. A vlastní pravidla. Zbavte se toho, co vás omezuje.

Dvojky říkají, že nemůžete být opuštění a samotní, jako trosečník na pustém ostrově. Je na čase se opřít o tým lidí, začít vztah, či založit rodinu.

Trojka říká, žijte tady a teď a čerpejte ze svých dosavadních znalostí a zkušeností. Žijte svůj život v plném rozkvětu a dělejte to, co vás baví.

Čtyřka nabádá k rovnováze a stabilitě. Zapusťte kořeny. Zapracujte na finančních rezervách a stabilitě. Věnujte se svému zdraví.

Pětky zvěstují pozitivní změny. Nevyžadují po vás nic, jenom buďte otevření novým možnostem a příležitostem.

Šestky předpovídají změny v citovém životě. Potkáte životní lásku. Připravte se na svatbu také se vám může narodit dítě.

Sedmičky nabádají k rozvoji. Učte se. Cestujte. Přihlaste se na nějaký zajímavý kurz. Jeďte tam, kde jste nebyli dříve a poznávejte  nové kulturní prostředí.

Osmičky nabádají k opatrnosti při nakládání se svými penězi. Neberte si žádné půjčky. Popřemýšlejte o tom, jak si založit nějaké zajímavé podnikání a vytvořit nový zdroj příjmů.

Devítky jsou ve své podstatě velkou revolucí. Změňte a zahoďte vše nefunkční, co dosloužilo. Vykašlete se na ego a srovnejte si svoje vztahy  s lidmi ve svém okolí. Pročistěte atmosféru kolem sebe a buďte lepšími lidmi.

S láskou Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.