MÁTE DAR JASNOZŘIVOSTI?

Chcete věštit budoucnost? My víme jak na to. Vyzkoušejte si doma některé postupy.

Výuka, talent, nebo zasvěcení?

Jasnozřivost, stejně jako jasnoslyšnost, je podle mého přesvědčení talent, nadání stejně jako talent hudební nebo matematický. Uvádí se, že talent tvoří zhruba 10% úspěchu, zbytek je trénink a učení. Totéž platí v případě jasnozřivosti. Zasvěcení je rituál, který urychluje otevření, probuzení těchto schopností, takže není bezpodmínečně nutný, ale ve velmi vhodný.

Jestliže jste se někdy radili s tradičním jasnovidcem, asi vám popisoval různé obrazy, které spatřil, když upřeně zíral do křišťálové koule. Tento zářící předmět je nástrojem profesionálního věštce či proroka – jasnovidce – člověka, který „jasně vidí“. Parapsychologické umění vidět obrazy minulých, současných i budoucích událostí můžete ovládat i vy. Když se to naučíte, poskytne vám to zvláštní náhled do událostí vašeho světa a obraz vývinu vašich i cizích situací.

Probuďte v sobě věštecké schopnosti

Když chcete rozvíjet své jasnozřivé schopnosti, nemusíte začínat nákupem drahé křišťálové koule. Lidé věštili tisíce let a používali k tomu všechny druhy povrchů odrážejících světlo včetně tmavé louže vody nebo inkoustu, čirých nebo barevných mramorových koulí, úlomků uhlí nebo onyxu, leštěných kovů – vlastně cokoli, co pomáhá při soustředění a naladění psychického vidění. Čirý křemen, čili křišťál, je známý intenzifikací psychické energie, a proto je zvláště dobrým věšteckým nástrojem.

Věštění vyžaduje obrovskou trpělivost a správnou úroveň relaxace. Plocha, kterou použijete, slouží jako dveře do časoprostoru a upřeným upíráním na lesklou plochu se přivedete do mírného hypnotického tranzu. Umožní vám to „vidět“ informace přicházející formou obrazů, symbolů, písmen, dojmů a pocitů, jak se objevují jako odpověď na vámi položenou otázku.

Vynikající, téměř nezbytnou pomůckou při posílení jasnozřivosti je aktivace třetího oka, které je sídlem intuice.

Co znamenají viděné obrazy

Viděný symbol může mít podle okolností různý význam. Kočka může v určité situaci znamenat štěstí (přistanete na nohou) a v jiné (přemýšlíte, zdali dotyčný je, nebo není přítel) slouží jako varování. Jak nabýváte zkušenosti a zaznamenáváte své vize a příslušné okolnosti, naučíte se kombinovat svou intuici se všímavou a otevřenou myslí.

Význam každého obrazu silně ovlivňuje váš charakter a vaše zájmy. Například se objeví symbol vah. Mohlo by to znamenat, že se nějak účastníte právního procesu. Na druhé straně, když se věnujete nějakému výzkumu, mohlo by se to vztahovat na vaše vyhodnocení dat. Když se zeptáte na spirituální záležitost, váhy mohou představovat boží spravedlnost.

Použití věšteckého nástroje
  1. Pracujte v mírně osvětleném místě a posaďte se zády ke zdroji světla. Když věštíte jinému člověku, měl by sedět na délku paže od vás.
  2. Jestliže váš věštecký nástroj je průhledný, podložte ho čtverečkem černého sametu nebo jiné černé látky, pomůže to zaostřit váš pohled.
  3. Přiveďte se do stavu hlubokého uvolnění, dodržujte naprosté mlčení a soustřeďte svůj upřený pohled do středu věštící plochy. Když se napoprvé nic nepřihodí, udělejte přestávku. Zkoušejte to znovu v krátkých dávkách, zpočátku maximálně 20 minut.
  4. Když se začínají tvořit části obrazů, tak to poznáte – vnitřní plocha přestane zrcadlit okolní předměty. Dostane mléčný zákal, který rychle zčerná. V tomto okamžiku se vynoří obrazy.
  5. Objeví se dva druhy obrazů a k jejich interpretaci musíte použít svou intuici. V obrazech s přímým poselstvím jsou scény nebo příhody, které se vám přehrávají jako ve filmu. Jsou to obrazy skutečných událostí z minulosti, přítomnosti nebo budoucnosti. Zpočátku budete těžko určovat, ve kterém časovém úseku se předváděné obrazy odehrávají, ale důvěřujte svým vnuknutím. Po jisté době budete v určení času zkušenější.
  6. Ty druhé obrazy jsou nepřímé čili symbolické. Podobají se představám ze snů a jako návod můžete použít snové symboly (například ve snáři). A opět praxe a zaujetí vám dodá sebedůvěru, abyste je správně interpretovali.
Jak se dostanete do tranzu pro jasnozření

Pro kvalitní jasnozřivost je tranz, jinak také zvaný hladina Alfa, téměř nezbytným.

Tuto hladinu mysli budete potřebovat při práci i v jiných oborech, například při reiki, při psycho-emocionální technice, kdy budete vstupovat pomocí určité mantry (např. Só Ham) do podvědomí člověka a tam měnit jeho zastaralé vzorce nebo například odnaučovat kouřit, zbavovat bolesti a podobně.

Tuto hladinu mysli budete potřebovat  také při vizualizaci, práci s kyvadlem, při věštění budoucnosti a podobně. Zkrátka při každém duchovním úsilí a koncentracích, telepatii a tak dále. Je to vlastně stav mysli, který každý během dne několikrát prožijeme, jenom jej nedokážeme patřičně využít. Laicky řečeno je to stav mezi spánkem a bděním.

Způsobů, jak se dostat do tohoto stavu vědomí je spousta. Podívejme se na některé z nich.

Hladinu Alfa může navodit poslouchání hudby s bubny, chřestidla, tibetské mísy, monotónní zpěv, bambusové píšťaly a podobně. Tím že splynete s touto hudbou a přestanete vnímat okolí, se dostáváte do tranzu (hladiny Alfa).

Dalším ze způsobů je například tanec, nebo cvičení Čchi-kung nebo Tai-či, kdy se při úplném uvolnění a koncentrací pouze na provedení cviků dostáváte do změněného stavu mysli, což je velice blahodárné, nehledě na to, že tímto cvičením navíc upravujete tok energie v akupunkturních dráhách a léčíte se tím.

Do hladiny Alfa pomocí meditace

Posaďte se do pohodlné pozice s rovnými zády. Zavřete oči a zhluboka dýchejte. Začněte počítat od pěti k jedné. Jak tak počítáte, vizualizujte si každé číslo 3x. Tato technika také posílí vaši schopnost vizualizace. Nepospíchejte. Pamatujte na to, že neexistuje špatná nebo správná cesta k meditaci. Když se dostanete k číslu jedna, utvrďte se nebo si řekněte: „Nyní jsem plně uvolněn, cítím se lépe než kdykoliv před tím.“ Pokračujte v hlubokém dýchání a začněte ještě odpočítávat od deseti k jedné při každém výdechu. Když dojdete opět k jedničce, budete se cítit velice lehcí. Potom věnujte pozornost jemným změnám ve vašem vědomí. Každá tato meditace bude trošičku jiná. Při takovémto uvolnění se více otevřete příjmu energie, vaše energetická centra začnou více přijímat energii. Dále si můžete připravit nějaké gesto, například spojení třech prstů na levé ruce (například palec+ukazovák+prostředník, gesto známé například ze Silvovy metody) a naprogramovat si mysl, že když takhle spojíte tyto prsty, automaticky se dostanete do této hladiny mysli. V neurolingvistickém programování se tomu říká „kotva“. Dělá se to tak, že když jste v hladině Alfa, řeknete si: „Když takhle spojím prsty (nyní je spojte), dostanu se vždy do této hladiny mysli.“ Tuto metodu je třeba ale několikrát zopakovat, aby se vám to opravdu dařilo. Musíte cvičit pravidelně. Potom už nebudete muset ani odpočítávat ani dělat nic jiného, stačí pouze spojit tyto prsty a jste v hladině Alfa.

Když si budete v této hladině mysli pravidelně představovat nějaké přání, které chcete aby se vyplnilo, dříve nebo později se vyplní.

S přáním trpělivosti v probouzení a posilování jasnozřivosti Váš Mirek Musil

Komentáře jsou vypnuty.