MAGIE POD POSTEL, POD PRACOVNÍ STŮL I DO AUTA

Z naší pošty:

Dobrý den,

můj přítel má doma pod postelí nakreslený šestihran s křížem uprostřed a vedle něj je kolečko. Tvrdí, že se jedná o ochranné energie. Blbne, mám se bát, nebo to má něco do sebe? Ilona

 

Stará magie

Dobrý den, Ilono,

v blízkosti tohoto tvaru byste se opravdu bát neměla. Ani o sebe, ani o přítele. Z vašeho popisu soudím, že se jedná o ochranný energetický štít. A hned na začátku se zastanu vašeho přítele: neblbne, není ťáplej, opravdu to funguje. Já sám takovéto tvary ve své práci používám. Stejně jako určitým způsobem formují energie pyramidy, jinou energii mají hranaté místnosti a jinak se cítíme v kulatých nebo oválných místnostech (a tudíž jinak fungujeme), můžeme energetický potenciál ovlivňovat třeba pentagramem ať už v kruhu či samotným nebo merkabou. Tak jako pyramidy jsou zdrojem záření, je tomu i u různých znaků, figur a geometrických obrazců. Znaky, symboly, ornamenty vyzařují zvláštní záření a byly využívány ve starověku jako nedílný element obřadů a obyčejů. Dodneška jsou zářným příkladem znaky runového písma, které nejenže sdělovalo informace (jako dnešní běžné písmo), ale také vytvářelo energetický proud. V souladu s vibracemi zvuků, které byly čtením run vyslovovány, tvořily obrovský energetický potenciál, který buď vytvářel harmonii nebo disharmonii (energetická účinnost zaklínadel).  Znaky a tvary byly rovněž důležitým základem léčebných terapií, ve kterých hrály nezastupitelnou roli. Současná věda znovu objevuje zarážející vlastnosti geometrických obrazců, symbolů a tvarů s tím, že se je v některých případech snaží tak jako starověké kultury, využít k prospěchu lidí.

Existuje obor, který se zabývá vysíláním různých typů energií z různých tvarů. Jejich obrovskou výhodou je, že fungují prakticky ihned po vytvoření,  nekonečně dlouho a nemusí se ničím nabíjet. Stačí je jednou za čas „vypnout“ a tím je vyčistíte od nasbíraných energií.

 

K čemu to je?

Jedním z tvarů, který dokáže harmonizovat své okolí a umí izolovat nejbližší okolí od škodlivých vlivů je vámi popisovaná soustava soustředných hexagramů. Pokud nakreslíte šest postupně se zvětšujících hexgramů s jedním středem a doprostřed nakreslíte kříž, pak jednoduchým způsobem můžete harmonizovat sebe i své okolí.  Já sám používám takovýto energetický tvar pro zlepšování zdravotního stavu a pro navozování pohodové atmosféry v místnosti. Například obchodní jednání v místnosti, kde je takovýto tvar, probíhají mnohem klidněji a vstřícněji. Pokud položíte tento tvar pod postel, měla byste mít prakticky okamžitě klidnější spánek, měly by ve velmi krátké době zmizet zlé sny. Moji klienti uvádějí, že po vytvoření a používání tohoto tvaru získali větší sebedůvěru, optimismus, zlepšil se jim zdravotní stav, prakticky celý jejich život se začíná měnit k lepšímu.

Konstrukce tohoto tvaru je jednoduchá (vše geniální je jednoduché). Šest soustředných šestiúhelníků od největšího k nejmenšímu s rovnoramenným křížkem uprostřed. Mezi jednotlivými šestiúhelníky by měly být stejné mezery, např. 1 cm. U jednoho vrcholu největšího šestiúhelníku je kroužek. Ten musí vždy při používání tohoto ochranného štítu směřovat k severu.

 

Pošlete ochranu na konkrétní cíl

Do středu nejmenšího šestiúhelníku (na rovnoramenný kříž) vložte něco, co přímo charakterizuje osobu, na kterou chcete ochranný štít použít, něco, co nese daný energetický kód, DNA: vlasy, nehty, slinu, krev, moč, cokoli. Mně osobně se při ochranných energiích osvědčilo vždy pár vlasů osoby, kterou měl tento tvar chránit. Pokud použijete tekutinu (krev, moč, sliny), pak ji uzavřete do malé lahvičky (např. lékovky) a postavte ji na kříž. To, co dáte na kříž, by v žádném případě nemělo přesahovat kontury nejmenšího šestiúhelníku, mělo by to být uvnitř tohoto šestiúhelníku.

Podle tradice tento tvar chrání prostřednictvím předmětu uprostřed od negativních energií, vibrací, sugescí, dokonce se v klasických manuskriptech uvádí, že v dobách epidemií chrání před infekcemi, chřipkami a jinými chorobami, posiluje imunitu, vitalitu a optimismus.

 

Šestiúhelník pod postelí chrání jeho i vás

Pokud chcete, aby ochranný štít působil jen v daném prostoru (například v ložnici, jako u vašeho přítele), nemusíte používat žádný předmět, který nese energie příslušné osoby a tvar pak harmonizuje svoje blízké okolí a neovlivňuje žádný konkrétní cíl. Harmonizační účinek má vliv na všechny osoby v místnosti, tedy i na vás.

Existuje ještě mnohonásobně silnější varianta tohoto tvaru, dají se měnit jeho vlastnosti a jeho zaměření. Takovéto emitory se potom používají v tak zvané magii tvarů.

 

Ochranný štít do auta

Perlička na závěr. Jeden z mých kolegů si tento tvar nakreslil a nechal si ho zalaminovat ve formátu A5, šoupl ho pod kobereček v autě a vozí ho s sebou. Tvrdí, že ho to chrání, pomáhá mu to rychleji reagovat a že mu to zachránilo život při havárii (mikrospánek). Já jsem jeho havarované auto tehdy viděl a nechtělo se mi věřit, že z toho vyvázl bez sebemenšího zranění.

Otázka na závěr

Ilono, zkuste se zaměřit na to, jak se cítíte v blízkosti svého přítele u šestiúhelníku a jak jste se cítila v blízkosti přítele například v kině nebo na veřejnosti. Máte-li dobrý pozorovací talent (a to byste, jako všechny ženy, měla mít), tak můžete zaznamenat jasné rozdíly v pocitech, když je šestiúhelník nablízku a když poblíž není. :-)

Hodně štěstí s používáním energetického štítu vám přeje váš Mirek Musil

Komentáře jsou vypnuty.