Je to kletba nebo jen smůla?

Jak rozliším kletbu od běžné smůly

Často a hodně se zabýváme tím, co je pro nás špatné. Většinou nevíme, zda na nás někdo seslal kouzlo nebo kletbu, nebo zda se jedná o obyčejnou smůlu, souhru blbých náhod. Jestliže těchto negací v našem životě je víc než se nám líbí, začneme zapomínat, že vzestupy a pády jsou běžnou součástí života a našeho vývoje. V takovýchto případech se nejedná o černou magii. Někdy prostě máme horší časy, jindy přicházejí ty lepší.

Jak tedy zjistíme, že nejsme obětí černé magie?

Prokletí bývá většinou spojeno s nějakou věcí nebo činností. Pravidelně se opakuje negace v určitých situacích nebo ve stejných časech (dnech, měsících). To může znamenat, že někdo je zodpovědný za to, co se nám děje a jak to prožíváme. Pokud se to však stane neočekávaně, bez souvislostí, pak se s velkou pravděpodobností jedná o náhodu. To se prostě v životě stává. Jednou jsme nahoře, jednou dole. Tato variabilita je zcela přirozená. Na rozdíl od obyčejné smůly však kletba vyniká mezi jinými problematickými událostmi, ke kterým běžně dochází. Vyznačuje se neobyčejnou silou, úporností a opakováním. Kletba funguje hned po jejím vytvoření a nepůsobí postupně, ale naráz s obrovskou silou, náhle a intenzívně.

Někdy se na nás nahrne tolik problémů, že máme pocit, že to nemůže být přirozené. To však nutně nemusí být vliv kletby či prokletí. Někdy se stává, že svými pesimistickými myšlenkami si tyto průšvihy přitahujeme. Platí stále základní zásada vesmíru: co vysílám, to dostávám. Pokud místo aktivního utváření svého života padneme do pesimistických depresí, negací a nadávání na všechno, neděláme nic pro zlepšení situace, litujeme se, stavíme se do pozice oběti, pak se naše situace zákonitě zhorší. To se však děje bez magického působení –  jde o pouhou zákonitost v přírodě. V takové situaci nám může pomoci psycholog, přítel, kouč, prostě někdo blízký, kdo nám může ukázat jiný pohled na možné řešení.

Co je tedy skutečnou kletbou?

Vše, co jsme napsali výše neznamená, že by kletba a prokletí opravdu nefungovaly. Jak tedy rozpoznáme smůlu od magické kletby? Kletba může být často vytvořena pomocí předmětu, který daná osoba vlastnila. Kapesník, hřeben, ručník, pilník na nehty, cokoli, co nese energetickou stopu toho, koho se má kletba týkat. Kletbu vysílají většinou ti, kterým jsme vědomě a záměrně ublížili a to jak jednorázově, nebo jsme jim škodili dlouhodobě. Kletbu většinou provází pocit bezdůvodné úzkosti, jemného, téměř nedefinovatelného strachu či obav.

Jedním z hlavních znaků kletby či prokletí je skutečnost, že jinak účinná psychoterapie nezabírá. V případě obecných psychických poruch klasická psychoterapie pomáhá téměř ve stu procentech. U kletby nebo prokletí jsou postupy klasické medicíny naprosto neúčinné. V takovém případě je vhodné zkusit odborníka v alternativních metodách. Ten dokáže nemoci bez zdánlivé příčiny, neštěstí či sérii nezdarů vyčistit a zastavit.

Úmyslná a neúmyslná kletba

Myšlenka má obrovskou sílu. Silou mysli se dá měnit realita. Stejně jak se dá přivolat „objednávkou“ bohatství či jiné přání, tak se naší myslí a speciálními rituály dá přivolat na někoho série nezdarů, choroba, neštěstí. Myšlenka dokáže ovlivnit jak naši vlastní realitu, tak i skutečnost někoho druhého. Dobrým příkladem, jak měnit realitu, je bestseller „Tajemství aneb jak si správně přát“. Jednoduchými technikami dokážeme urychlovat realizaci našich přání. Stejně tak se dají ovlivňovat prožitky a situace druhých lidí. Existují specializované rituály, které mají za cíl poškodit cílovou osobu či skupinu. Obdobně funguje tak zvaná neúmyslná kletba, kdy v návalu silných citů vyslovíme nějakou negaci. Například: „Za tohle tě postihne choroba, darebáku.“ V mnoha případech se stává, že pokud se takováto situace opakuje a pokud na daného darebáka nadává více lidí, pak se může zrealizovat neúmyslná kletba.

Jak kletba a požehnání působí

Udělejte si pokus. Uvařte rýži a dejte jí hrst do jedné misky a hrst do druhé misky. Každý den oslovte první misku laskavými slovy, popřejte jí zdar a dejte jí úsměv a radost. Druhou misku s uvařenou rýží oslovte negativně. Vynadejte jí, použijte urážlivá slova, přejte jí zmar a problémy. Do týdne můžete vidět naprosto rozdílné výsledky. Rýže „nabitá“ požehnáním bude krásná, čistá a kompaktní, bude „zdravá“.  Rýže „nabitá“ negacemi, problémy, prokletím, bude tmavá, bude se lámat, bude „nemocná“. Vibrace, které posíláme do zvoleného cíle, přímo ovlivňují vitalitu, zdraví, vývoj a události. Na těchto základech pracuje například africké voodoo – jak prospěšné, tak škodící.

Co s tím?

Pokud máte podezření, že na vás byla uvalena kletba, může pomoci očistná koupel v soli, meditace, modlitba, magie svíček nebo uzlíková magie nebo jiné osvědčené postupy.

S přáním všeho dobrého Váš Mirek Musil :-)

Komentáře jsou vypnuty.