Horoskopy 2018

Astroložka a šamanka Renata Šťastná nám poslala zajímavý náhled pro jednotlivá znamení v tomto roce

Berani

V roce 2018 by měli řešit vztahy, uvědomit si s kým chtějí a s kým nechtějí být. Budou řešit majetkové věci, měli by si uvědomit obrovskou hodnotu. Budou přitažliví a přímo neodolatelní. Finanční ocenění bude úměrné jejich úsilí. Budou se moci ukázat, povýšit, naučí se soběstačnosti. Budou mít za úkol nenechat se utlačit, aby je někdo omezoval. Může dojít k pracovním zvratům.  Na podzim jsou možné kontakty s cizinou. Bude se dařit učitelům, spisovatelům, všem ve vzdělávacím procesu.

Býci

V tomto roce bude potřeba, aby Býci nebyli důvěřiví, co se týká smluv a písemných dokumentů. Je třeba vše řádně prověřit a zkontrolovat, aby to pro ně pak nebylo nevýhodné. Také mohou pocítit tlak v partnerské oblasti, mohou dořešit něco, co z minulosti nevyřešili. Je třeba více komunikovat. Také budou přemýšlet, jak investovat, jak zvelebit svůj dům, mohou se hodně posunout kupředu, i co se týká úředních záležitostí. Ovšem pozor na nevěru, bude třeba ovládnout náruživost.

Blíženci

Mohou nyní poznat nové lidi, pracovat pro zahraniční firmy, bude se jim dařit v oblasti vzdělávání. Naleznou svoji hodnotu a dostane se jim ocenění. Také budou řešit partnerské vztahy, bude třeba zvládnout žárlivost. Prověří se, jak pracují s financemi. Bude třeba udělat si pořádek v majetku, mohou přemýšlet o koupi domu nebo pozemku či auta. Kdo má dluhy, úspěšně vše dořeší, včetně dědictví nebo alimentů.  Ujasní si spoustu věcí, i když něco definitivně skončí.

Raci

 Bude třeba, aby si v tomto roce dali Raci do pořádku svoje vztahy. Mohou mít pocit opuštěnosti a nedostatečnosti. Neměli by se tak obětovat a nepřipouštět si zklamání. Uvědomí si, jak jsou pro ně vztahy důležité. Dařit se bude těm, kteří pracují v oblasti umění i učitelům. Projeví se jejich kreativita, zejména u těch, kteří něco vyrábějí. Jejich úkol bude zvládnout také rodičovství. Neměli by slibovat víc, než mohou splnit. Do cesty jim může přijít nový pracovní partner.

Lvi

Po Lvech se bude vyžadovat, aby zkvalitnily svůj domov, i co se týká vztahů, hlavně ohledně vztahů, zejména ve vztahu k ženám. Správně vyvinutá sebedůvěra bude základem úspěchu. Je možný postup v práci a patřičné ocenění. Nutné bude pohlídat si zdraví, zejména oči a páteř.  Ukončí se některé vztahy a ujasní si spoustu věcí a docílí stability v životě.  Budou přemýšlet, s kým spolupracovat. Čeká je hodně cestování a také nová láska i nové poznatky.

Panny

 V tomto roce Panny pochopí, s kým chtějí žít a proč.  Nevyhovující vztahy budou postupně zanikat.  Mohou se řešit děti, které byly započaty v předchozích vztazích nebo vztah rodič dítě ve vztazích nových. Dařit se bude všem, kteří něco tvoří. Není dobrá přílišná skromnost, bude dobré ukázat světu svoje kvality, nebát se troufnout si na složitější věci. Bude také potřeba řešit svoje auto, úspěšné  budou i kratší cesty za prací i za poznáním.

Váhy

Přijdou zkoušky, které prověří jejich spokojenost, budou nucené skloubit práci s rodinou, nejlepší by bylo pracovat z domova. Pořídit si zahrádku, nebo zvířátko.  Byla by vhodná investice do svého zdraví, věnovat se zdravému životnímu stylu. Tak dostanou šanci se přestěhovat, zkvalitnit svoje bydlení. Vyřešit rodinné záležitosti zejména se ženami v rodině. Nepřinese jim užitek lenošení, jedině tak mohou rozmnožit stav svého konta. V tomto roce si mohou koupit něco nového a kvalitního. Stoupne jejich sebevědomí a aktivita ve všech směrech.

Štíři

Štíři v tomto roce projdou obrovskou osobní transformací. Bude se jim dařit pracovně i finančně. Na své okolí budou působit jako magnet a přitáhnout k sobě hodně nových lidí. Ale bude dobré si vše raději prověřit. Mohou docílit velkého rozmachu, učební látkou pro ně bude komunikace, mohou se prosadit na veřejnosti, bude to náročné období plné změn v pracovní oblasti, zahájí nové projekty, nabídne se jim nová životní situace.

Střelci

Budou se muset vyrovnat s tím, že je někdo opustí, ale vše zvládnout s optimismem. Také se odhalí nějaké tajenství, někdo blízký nebude s nimi jednat férově. Bude nutné řešit i úřední záležitosti. Na konci roku bude pro ně úspěšnější období, také si budou muset pohlídat zdraví a přestat se stýkat s nespolehlivými lidmi. Budou hledat jiné hodnoty, než jsou peníze a majetek. Budou se snažit posunout v duchovní oblasti.

Kozorozi

Dostanou konečně možnost uplatnit se v pozici, po které touží, ale nebudou to mít zadarmo. Budou na sobě muset zpracovat, vzdělávat se a pracovat na své sebedůvěře, ujasnit si, co chtějí a pochopit něco, pak přijde velký úspěch. Také se jim může začít měnit okolí, bude to pro ně velmi společenský rok, budou se hodně pohybovat na veřejnosti. Komplikovanější to bude až na konci roku, kdy se mohou ukázat jejich slabiny.

Vodnáři

Budou nuceni zvládnout energii financí, měli by se držet zavedených a stabilních situací. Nebude to pro ně až tak jednoduchý rok, pokud v minulosti něco nezvládli, ale ukáže se cesta k lepším zítřkům. Chtít se po nich bude, aby dosáhli úspěch, aby pracovali na svém rozvoji, aby se učili nové věci. Jen pozor na utajené sexuální partnery. Také se může odhalit to, co dlouho tajili. Také je třeba dávat si pozor n úřady a soudy. Lehkovážní jedinci to nebudou mít snadné. Je nutné nejdřív přemýšlet a pak teprve jednat.

Ryby

Tento rok bude pro Ryby rokem velké duchovní expanze, začnou toužit změnit svůj život, dostat se do jiné společnosti, budou se rozhodovat ohledně bydlení, budou si chtít také sexuálně užít. Měli by se také vzdělávat, učit se cizí jazyky, nastartovat novu práci a zažít úspěch i v té stávající, mohou být povýšené. Budou se moci pracovně uplatnit. Mohou je zklamat někteří lidé, přesvědčí se, že někomu prostě nemohou věřit.

Foto: Renata Šťastná- soukromý archiv

Komentáře jsou vypnuty.