Chcete lépe chápat svou tchyni?

Přečtěte si její horoskop!

Existuje sice spousta vtipů o tchyních, ale na některé exempláře je i smysl pro humor krátký. Pokud vás ta vaše vytáčí, náš horoskop vám prozradí, že nikdo nemá jen špatné vlastnosti. A jste-li sama tchyní, vzpomeňte si na dobu, kdy jste byla mladou snachou, a nedělejte svým blízkým zbytečné problémy i když na to podle hvězd máte nárok.

 

Znamení Beran

BERAN

Chcete s ní opravdu hrát berany duc? Počítejte s tím, že se bude přetlačovat do posledního dechu, dokud neuznáte její pravdu. A po cestě k výhře kdekoho bez milosti podupe. Její ostrá slova si neberte osobně, dost často z ní něco vyletí dřív, než si to pořádně rozmyslí. Ale naštěstí se dokáže omluvit. Jakmile vyprchá hněv.

 

 

 

Znamení Býk

BÝK

Materialistická milovnice pozemských rozkoší nepotřebuje ostré lokty, má přece býčí rohy! Kde nepomůže tlak, dokáže dosáhnout svého pečlivým leštěním klik. A dokonale rozliší, kdy je potřeba přitlačit a kdy ubrat, aby dostala, co chce, a ovládla druhé. Má však zvláštní kouzlo osobnosti a lidé, pro něž není tchyní, ji zpravidla zbožňují.

 

Znamení Blíženci

BLÍŽENCI

Drby a pomluvy, to je její svět! Slyší i to, co se řekne šeptem, a s radostí „zaručeně pravdivé informace“ zatepla posílá dál. Tajemství se u ní neohřeje, ani když jí ho svěří nejlepší kamarádka, proto je lepší spíše poslouchat než mluvit. Ostatně při posezení u kávy se s ní rozhodně nudit nebudete a ještě ušetříte za bulvární tiskoviny.

 

Znamení Rak

RAK

Než se nadějete, drží vás v klepetech a vyčte vám i okolí kde co všechno. Málo se usmíváte, nebo se smějete moc, sousedka jí pustila dveře na nos a pošťák nepozdravil… Přestože její vtípky málokdo snese, sama je každou chvíli uražená a vydrží trucovat, dokud druhá strana nenabídne smír. Ale peče tak skvěle, že jí za koláč všechno odpustíte.

 

Znamení Lev

LEV

Lvice salonů začíná většinu vět slovem „Já“. Snese jen místo v záři reflektorů a v centru pozornosti a dělá vše proto, aby byla vidět. Pokud ji náhodou někdo zastíní nebo přehlédne, naštve se, urazí a má na dlouho po náladě. Pokud se však někomu děje bezpráví, se lví silou mu vyrazí na pomoc.

 

Znamení Váhy

PANNA

Jejímu kritickému oku neunikne smítko na klopě, flek na sukni ani sebejemnější nová vráska. První, čeho si na lidech, na svém okolí, ale i na sobě okamžitě všímá, jsou chyby a nedostatky. Se stejným nasazením se však vrhá do práce (co kdyby to náhodou někdo jiný zkazil?).

Znamení Panna

VÁHY

Mám, nemám, půjdu, nebo zůstanu doma, přidám si, nepřidám…? Potíže s rozhodováním jsou Vahám vlastní, proto tchyni raději nedávejte na výběr ani mezi čajem a kávou, nebo ten den už nic neuděláte. Ale pokud jste vůdčí typ a naučí se vás respektovat, máte vyhráno – můžete rozhodovat za ni.

Znamení Štír

ŠTÍR

Můžete mít na své straně všechny argumenty a dokumenty světa, se štíří tchyní nehnete, dál si povede svou. A nedá pokoj, dokud vás nedostrká tam, kde vás potřebuje mít. Lidé si však od ní často dají říct, protože obdivují její spravedlivé nasazení pro dobrou věc a nezištnou pomoc přátelům.

 

Znamení Střelec

STŘELEC

Tak trochu brouk Pytlík: všude byla, všechno ví, všechno zná… A její povídání o sobě bývá hodně únavné. Mimo jiné i proto, že „má vždycky pravdu“ a nebere si servítky – vybalí na vás bez okolků věci, kolem nichž ostatní opatrně našlapují. Ale její smysl pro humor bývá neskutečně zábavný

 

Znamení Kozoroh

KOZOROH

Další rohatá tchyně autoritativně rozhodující o všem a běda, když se jí někdo postaví, vyletí jak čertík z krabičky, hádá se a vytváří nervní amosféru. Aniž byste si byli vědomi, že jste jí něco udělali, je na vás naštvaná. Přes svou suchopárnou povahu je však svým blízkým velmi oddaná.

 

 

 

Znamení Vodnář

VODNÁŘ

Studnice nevyžádaných rad přesvědčená o tom, že má několik vysokých škol života a bez vyzvání mluví do všeho počínaje přípravou svíčkové po opravu karburátoru. A nesnáší, když někdo jen tak sedí, neustále má v zásobě nějaké povinnosti. Naštve se, když jí nevyhovíte, ale jinak není urážlivá.

 

Znamení Ryby

RYBY

Svět v jejím podání je opravdu slzavé údolí a její nářky, strachy, obavy a nespokojenost se občas nedají poslouchat. I z počasí dokáže udělat drama, protože ani ten nejkrásnější den není podle jejího gusta. Ale naštěstí často mívá i dobrou náladu, pak je zábavnou společnicí a tou nejlepší babičkou.

Helen Stanku

Foto: Nina Vránová

 

Komentáře jsou vypnuty.