BUDE TO V POŘÁDKU!

Platí staré známé – na co se člověče zaměříš, to roste.

Dnes u mě byla jedna úžasná bytost, žena, lékařka a ta mě inspirovala k sepsání tohoto příspěvku. Vycházely z ní naprosto skvělé, čisté a pozitivní energie a naše konzultace uběhla dřív, než bys řekl švec. Probraly jsme spolu hodně věcí a také se mi sdělila jednu přímo fantastickou formuli. Svěřila se mi se svým nedávným příběhem z ordinace, kdy k ní přišel pacient se vředem na oku. Udělala pro něj vše, co bylo v její moci, naordinovala mu léky a řekla mu, že pokud bude vše užívat tak, jak mu předepsala, bude vše v pořádku. V případě potíží měl přijít neprodleně na kontrolu ke kolegům. Stav byl vážný, neboť hrozilo, že mu oko praskne. Jaké bylo její překvapení, když jej  potkala po nějaké době naprosto v pořádku a na její otázku, zda byl na kontrole jí odpověděl, že se vše vyhojilo – vždyť ona mu řekla, že bude vše v pořádku.

Nabídla k úvaze známý fakt, že kam upneme svoji pozornost, čili i energii, to roste. Stejně tak mohla pacientovi sdělit, že je na tom mizerně a o oko může přijít. Její poznání je takové, že by mu tím v jeho situaci neprospěla.

 Je na každém, co si z okolních informací uvede do života. Dnes lze všude narazit na podsouvané informace o tom, co špatného může přijít. Třeba v návodu na použití mikrovlnné trouby se lze dočíst že se v ní nemají sušit kočky… U léků zase plejáda vedlejších možných účinků. Budete unavení, podráždění, světloplaší… ale taky třeba bez horečky, nebo bacila. Stane se vám to, co si vyberete a co si sami sobě naprogramujete. Nechte se programovat negativně a budete mít problémy na všech úrovních. Programujte se pozitivně, zaměřte se na to dobré a začnete se zlepšovat, bude vám hej – tělesně, duševně, v práci i v soukromí. Šiřte to pozitivno, protože co zasejete, to i sklidíte. Přesah paní doktorky je v tom, že šíří naději a zároveň udělá vše pro to, aby to tak bylo. Ona je živým důkazem, že pozitivní myšlenky uvedené do života přinášejí dobré konce.

S láskou Helen Stanku

Komentáře jsou vypnuty.